maanantai 23. toukokuuta 2011

150 päivää laskettuun aikaan!

Yksi oma rajapyykki taas saavutettu :) Enää 150päivää laskettuun aikaan! Kylläpä taas saa todeta että nuo päivät on menneet ihan supernopeasti, sillä vastahan niitä päiviä oli reilusti yli 200!!

Viimeisin päivitys onkin viime viikolta, sillä minä raahauduin vihdoin viimein kuukauden poissaolon jälkeen töihin! Ja voi mahtavaa tätä energiapaljoutta! Eli olisiko nyt siis energisen keskiraskauden vuoro? Vointi on siis ollut parempi jaksamisen kannalta, mutta oksentelen edelleen päivittäin..:( Joka ei ole niin kivaa, mutta ei enää ihan niin pahaakaan kuin mitä aiemmin! Päivän istuminen taas kyllä verottaa jonkin verran, sillä liitoskipuja on illalla paljon enemmän ja myös päivän aikana enemmän kuin mitä sairaslomani aikaan. ja viikonloppunapa tuli huomattua että vaaka-asento jossain vaiheessa päivää on enemmän kuin suositeltavaa nimimerkillä rampa-lauantai! Siis pitäisiköhän hieman rauhoittua..

Supisteluita ei ole sen sunnuntain jälkeen tullut.. Onneksi niin! Laboratoriossahan kävin ja sieltä löytyi myös emättimestä Streptokokki B, neuvolasta sanoivat että se hoidetaan vasta synnytyksen yhteydessä, mutta mikäli supisteluja alkaa tulemaan enemmän niin sitten pitää jo aiemmin ottaa yhteyttä neuvolaan. Seuraava neuvola olisikin nyt torstaina, saa nähdä mitä siellä höpistään, miestä kovasti mukaan kyselin ja ehkäpä tällä kertaa on lähdössäkin mukaan.

Meillä vauva potkuttelee :) Potkut tuntuvat jo hieman vatsan päällekin, kun hyvin hennosti käden asettelee. Mies ei ole malttanut niin pitkää aikaa masun päällä kättä pitää, mutta itse kun aina pitää niin hyvin hentoja liikkeitä kädessä välillä tuntuu! Ihanaa!

Muita ihania raskausuutisia olen myös viime viikon aikana saanut kuulla! Eräs hyvin läheinen ystävä ja toinen ystävä saavat vauvoja melko samaan aikaan, joten tästä odottamisesta tulikin monta kertaa ihanempi asia kun saa jakaa näitä odotusasioita läheisten ihmisten kanssa! Viikonloppu onkin mennyt yhdessä höpötellessä :)

Tämmöisen energiapaljouden saattamana toivotan teille kaikille aivan ihanaa aurinkoista alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että supistukset ovat pysyneet poissa, vauvan potkut tuntuvat - ja vielä vauvauutisiakin! Oikea hyvien uutisten postaus :)

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan, kerrankin sai postata jotakin muuta kuin valivalituksia :)

    VastaaPoista