tiistai 3. toukokuuta 2011

16+0 *poks* Vaunuista hoitopöytäpohdiskeluun

Ja seitsemästoista raskausviikko pyörähtää käyntiin, tattadaa :)

Kiitokset ensiksikin todella paljon kommenteista eiliseen postaukseen!  ja kertokaahan tosiaan lisää mielipiteitä ja kokemuksia noista erilaisista vaunuista ja muista hankinnoista. Emme tosiaan ole ihan heti vaunuja ostamassa, joten jää nuo kommentit mieleen kypsymään, saas nähdä minkälaisia vaunuja kesällä olemme hankkimassa vai käykö niin että käyttöön tulevat käytetyt Briot...

Hoitopöydästä olin alunperin ajatellut, että sellaista emme aio ostaa. Ajattelin että joko tosiaan hommaamme hoitotason pinnasängyn päälle tai sitten hoitopöytä "rakennetaan" pyykkikoneen päälle. Eilen keskustelin erään ystäväni kanssa ja hän kovasti suositteli hoitopöydän hankkimista. Mitäpäs mieltä olette? Tulevat mammat aiotteko hankkia hoitopöydän? ja kokeneet mammat, minkälaisia kokemuksia ja mietteitä teillä tästä asiasta on? 

Hoitopöydistä tämä Ikean  kaappi miellyttää silmää ja toisaalta kun kirjahyllyä olemme hankkimassa tästä saisi hyvin sellaisen myöhemmin muokattua. Valkoinen hoitopöydän tosiaan olla pitää :) Sitten taas hoitotasoista sain eilen vinkin ystävältäni ja tämä Brion vaikuttaisi aika kätevältä, ellei sitten rakas puuseppämieheni tekisi itse hoitotasoa.

Minä olen muuten taas tämän aamun kärvistellyt yhden maailman inhottavimman vaivan kanssa. Olen nimittäin ihan varma että virtsatieinfektio on taas puhjennut. Tätä epäilin jo sunnuntaina kun tiputuksessa kävin, mutta kun pikanäyte oli puhdas olivat sitä  mieltä että tunne johtuu vain siitä että olen kuivunut oksentelun takia. No eilen aamulla oli taas samanlainen olo että pissittää koko ajan, ja vessassa piti ravata vähän väliä. Vedenjuomisella olo kuitenkin helpottui, mutta tänään, ei helpotu ei millään. Panadolia otin, karpaloita söin, olen juonut hulluna vettä ja ei helpota! pissihätä koko ajan! lääkäri oli laittanut lähetteen pissanäytettä varten ja kävin sen tänään viemässä, selvisikin että se oli pelkkä pikanäytteen lähete, eli eihän siinä sitten näy mikä pöppiäinen siellä jyllää. Neuvolaan sitten pyörähdin käymään ja heti tekivät uuden lähetteen labraan ja nyt olen 1,5h kärvistellyt pissimättä että saisivat pöpön kiinni. Kohta on kyllä pakko vain viedä näyte, sillä ei tätä oloa kestä! Huh! kaikenlaisia vaivoja... mitähän tämä raskaus vielä tuo tullessaan, huoh!

5 kommenttia:

  1. Me ei ajateltu laittaa hoitopöytää, laitetaan alusta kodinhoitohuoneen pöydälle altaan viereen. Itse en halua lähteä kiikuttamaan nyyttiä makkarista pesulle jos kurat menee esim. niskaa myöten :D Alkuun ajattelin myös vaatteet laittaa kodinhoitohuoneen yläkaappiin hoitoalustan yläpuolelle :) Lisäksi nyytin huone on sen verran pieni, etten halua tukkia sitä täyteen kalusteilla :)

    Meillä mennään nyt 15+4 ja väsy on taas kova, edes Dubain auringon alla ladatut akut ei auta! Johtuu varmaan flunssasta joka iski matkan jälkeen :(

    Meilläkin olisi tarkoitus lähteä vaunuja jo katselemaan, mies kun on niin kovin innoissaan ja haluaa jo alkaa vertailla ;)

    - Noonis

    VastaaPoista
  2. Noonis: Ihana kuulla siusta! Miettinyt olen monta kertaa että mitähän siulle kuuluupi! Oi Dubain matka kuulostaa ihanalta, taisi onnistua ihan hyvin? Meilläkin kun olisi kodinhoitohuone, mutta ei, rivitaloasunnossa asutaan ja kylpyhuoneessakaan ei oikeastaan kaappitilaa eikä tilaa hoitopöydälle, mutta onneksi tuossa pesukoneen päälle saa varmaan jotakin väsättyä... Kannattaa käydä vaunukatsastuksella! Päät ihan pyörällä, mutta antaa vähän piristystä ja alkaa tuntumaan raskaus aina vähän oikeammalta kun kaikkea vauvajuttuja katsastaa! Minä ainakin noihin isompiin hankintoihin tarvitsen vähän enemmän miettimisaikaa vaikka yleensä hyvin spontaanisti kaikkea muuta ostelenkin..

    VastaaPoista
  3. Matka oli kyllä aivan ihana :) Ainut miinuspuoli oli, että maha ei oikein meinannut toimia ja sitä sattuu kyllä kotonakin, kiitos maha-asukin!

    Mulla alkaa maha olemaan jo melkonen pömppö, hieman mahaa kun on jo omastakin takaa, mutta kyllä tuosta jo näkee, että paksuna ollaan :) Ihanaa, kun tää alkaa tuntumaan jo todellisemmalta ja saa oikeasti hankkia kaikkia. Hieman olen ostanut jo äitiysvaatteita, mm. kesää ajatellen ja Dubaissi pidin monena päivänä mammahousuja, oli ne niin mukavat ;) Matkalta tuotiin myös valtava nalle vauvalle, jotain kun haluttiin hankkia sieltä :)

    - Noonis

    VastaaPoista
  4. Me oltiin kans ajateltu, ettei tarvi hoitopöytää. Mut meillä on vain päältätäytettävä pesukone, eikä mitään säilytystilaa kylppärissä, joten sama sitten hankkia hoitopöytä, jonka hyllyillä/laatikoissa säilytystilaa vauvan vaatteille ja vaipoille. Ja onhan se kiva, kun voi sijoittaa sen lähelle omaa sänkyä, niin ei oo yölläkään pitkä matka nousta vaippaa vaihtamaan...

    VastaaPoista
  5. Noonis: Matkakuume vaan miulla nousee, kun kuulen muiden matkakertomuksia :) Kiva kuulla et matka meni hyvin ja ostettavaakin löytyi. Itse en voi kuvitellakaan että käyttäisin muita kuin mammahousuja, kaikki muut puristaa ja ahdistaa..

    Tuittu: Tuo oliki hyvä pointti! Enpä tuota yövaihtamista ollut ajatellukkaan... Hmm ehkäpä sittenkin myös se hoitotaso pinnasöngyn päälle.

    VastaaPoista