tiistai 31. toukokuuta 2011

20+0!

Voi apua, tänään tulee täyteen 20+0!!!!
    *poks, poks, poks*

Vähänkös nyt huomaa miten nopeasti aika on mennyt. Vielä tammikuun alussa tuli itkettyä, että tuleekohan meille ikinä vauvaa, helmikuussa vasta tehty positiivinen raskaustesti ja jännitetty np-ultraa ja nyt menossa puoliväli! WAU! Loppuraskaus se vasta nopeasti voi mennäkin kun kesä tässä välissä ja silloin aina menee aika niin nopeasti!

Nyt olisi vielä 1,5 viikkoa aikaa rakenneultraan ja se jännittää hirmuisesti, toivottavasti meidän nupulla on kaikki kunnossa! Mikäli silloin kaikki on kunnossa niin sitten pitääkin aloittaa suurempien ostosten hankinta :)

Tässäpä tämän aamun hehkutus, ihanaa aurinkoista päivää teille kaikille! <3

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta etapista! :) Puolivälin saavuttaminen tuntui kyllä suurelta ja mukavalta merkkipaalulta. Luulin että puolivälin jälkeen aika alkaa madella, mutta ainakin vielä aika on mennyt yhtä nopeasti. Aurinkoista päivää tosiaankin! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä poksahtaa puoliväli perjantaina :) Ja ensi viikon perjantaina on rakenneultra. Silloin jos kaikki on ok ja sukupuoli selviää, käymme ostamassa jotain selkeästi toiselle sukupuolelle tarkoitettua vaatetta ;) Mies myy tällä viikolla kaksipyöräisensä (moottoripyörän) ja sitten vaihdetaan nelipyöräiseen eli vaunuihin :) Juhannuksen jälkeen aletaankin sitten remppaamaan vauvalle huonetta!

    Meidän vauva liikkuu todella paljon ja melkoiset jumpat käy mahassa monta kertaa päivässä :) Nyt puolivälissä inhottavaksi riesaksi ovat alkaneet liitoskivut =/

    -Noonis

    VastaaPoista