lauantai 28. toukokuuta 2011

Ompeluohjeita ja valmiita ompeluksia

Sateinen sää ulkona ja mieskin huitelee crossiradalla, joten tämä päivä käytetään ompelemiseen! Tai ainakin hyvien ohjeiden etsimiseen. Aiemmin olin tosiaan ajatellut tekeväni vauvalle itse vaikka mitä, saa nähdä mitä nyt kerkeän tekemään. Nyt voisi siis olla hyvä aika aloittaa.

Tehtävälistalta löytyy:
- Neuvolakortin kannet 
- Imetystyyny 
- Pinnasängyn pehmusteet
- Äitiyspakkaukseen verhoilun tekeminen (reunalakana, lakana, ohje löytyy kotona voin lähettää sähköpostilla mikäli joku haluaa)
- Pinnasängyn verho (semmoinen ihana prinsessa/prinssikatos)
- Mobiili pinnasängyn ylle roikkumaan

Eli siis moneen jo ohjeet löytyy, mutta muutamaan vielä puuttuu ohjeet, mikäli siis sinulta löytyy hyviä ohjeita niin niitä ottaisin kiitollisena vastaan :) Ja myös vinkkiä hyvistä kangaskaupoista. Kävin eilen nimittäin paikallisessa kangaskaupassa katselemassa kankaita pinnasängyn pehmusteisiin, mutta värit olivat joko vaaleanpunaista tai vaaleansinistä. Näistä en kumpaakaan halua, vaan haluaisin jotakin neutraalimpaa väriä: vihreää, beigeä jne. Laittakaapas linkkejä hyviin verkkokauppoihin :)

Mukavaa lauantaita teille kaikille ihanille! :)

Ja taidanpas tähän postaukseen aina lisäillä kun jokin tehtävälistan töistä valmistuu. Nyt siis ensimmäinen valmiina, elikkäs neuvolakortin kannet :)



Ja tänä aamuna tuli tehtyä neuvolakortin kannet myös siskolle. Tämä onnistui paremmin, sillä tähän mahtuu se nauvolasta saatu muovitaskukin kokonaan ja sain tähän myös tuon tukikankaan silitettyä joten on tukevampi.



7 kommenttia:

  1. http://www.tiritom.com/
    http://www.hannankangas.fi/index.php

    Noista ainakin löytyy puuvillakankaita. :) Trikoota Ikasyrilta, Myllymuksuilta, Lasten Metsolasta...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mape! Tuolta tiritomilta löytyikin mieluisia kankaita, joita ehkä pitää tilata! Se kirahvi kangas ja norsu kangas on ihania!! Sie taisit kanssa tilata tuolta kankaita??

    VastaaPoista
  3. Kivoja nuo kannet! Kiva kuosi tuossa ensimmäisessä, mistä tuo kangas on?

    Mie kans katoin, että Tiritomilla ois kivoja puuvillakankaita, ehkä päiväpeittoon tai tyynynpäällisiin.

    Trikoita oon tilaillu noiden em. lisäksi Sampsukalta. Siel on kans kaikkee ihanaa. ;)

    VastaaPoista
  4. Ja oli muuten helppo tehdä! Tuon ensimmäisen kangas on tilda-kankaita. Oisinkohan ostanu täältä paikallisesta kangaskaupasta tai sitten tilasin netistä...?

    Mie ku en osaa trikoista tehdä mitään :(

    VastaaPoista
  5. Mie oon tehny Milalle Ottobreen velourhousukaavaa hieman muokaten parit pöksyt. Tosi helpot, osaisit varmasti. ;)

    VastaaPoista
  6. Voisinko saada tuon äitiyspakkauksen reunalakanan ohjeen sähköpostiin? :) Olisit suureksi avuksi! Jos saisin sähköpostiosoitteesi, voisin lähettää Sinulle pyynnön

    VastaaPoista
  7. Joo, tottakai. Lähetä minulle sähköpostia osoitteella tyttihaaveilee@gmail.com niin lähetän sinulle ohjeen tulemaan :)

    VastaaPoista