torstai 12. toukokuuta 2011

Hankintoja

Posti on ilahduttanut minua parilla paketilla tällä viikolla. Löysin nimittäin huuto.net:stä viininpunaisen kantoliinan, jonka itselleni huusin ja sittenpä vielä posti toi tullessaan hymynaamahelistimen, josta kirjoittelinkin viime postauksessani.

Käytin ensimmäistä kertaa huuto.nettiä ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt miten helppoa se on ja miten nopeaa toimituskin oli. Pitääpäs siis katsella löytyisikö sieltä jotakin muutakin mukavaa ostettavaa. Alunperin ajattelin tilata tuon kantoliinan harmaana tai mustana, mutta kun löytyi viininpunainen todella edulliseeen hintaan, päätin tilata. Vähän mietitytti josko sieltä poika tulee niin onko viininpunainen tyhmä väri, mutta toisaalta minähän sitä kannan ylläni, joten se on periaatteessa minun vaatteeni. Koiralla jo pääsin kantoliinaa testaamaan, todella helppo pukea päälle ja kyllähän tuo 6kg pikkuhauveli siellä kesti, hieman ihmeissään katseli että mihinkäs se mamma minut nyt taas laittaa :D liinan kasaan taitteleminen taas ei ollut mitenkään helppoa, kun meidän koiruli olisi tykännyt todella paljon vetää liinan toisesta päästä pienenä "apulaisena". Toivottavasti tosiaan kantoliinaa tulee käytettyä. Tuo tricot slen liina tuntui todella mukavalta ihoa vasten ja ei tuntunut ainakaan 6kg mitenkään painavalta. Luulen että syksyllä hyvä käyttääkin, kun alkaa jo viileämmät ilmat olemaan, ja toimii myös hieman lisävaatetuksena )

ja heti pitää lisäillä kuvia :)



Eilen mieheni yllätti minut tuomalla meille kotiin uuden lipaston. Oli itse töissä tehnyt <3 Sille löytyikin paikka meidän alakerran pikkueteisestä ja kylläpä  portaiden alus puhdistui nopeasti käsityötarvikkeista, kun löysivät paikkansa uuden lipaston sisältä! Nyt siis vielä tarvitaan lipasto meidän makuuhuoneeseen vauvanvaatteille, saa nähdä vieläkö mies nikkaroi itse vai pitääkö lähteä ostoksille. Ostoksille kyllä mieli halajaa, sillä haluaisin todella kovasti semmoisen ihanan mekanismi nojatuolin, tumman sinisenä (niinkuin noissa kuvissa näkyy taustalla tuo meidän sohvan väri) Voin vain kuvitella miten mukava siinä olisi kölliä raskauden loppuvaiheessa ja miten ihana tuoli olisi imetystuolina! toivottavasti mieheni nyt vihdoin ajatukselle lämpiäisi!

2 kommenttia:

  1. Laitapas joskus siitä teidän koirasta kuvaa, olisi kiva nähdä, minkälainen koiruli teillä asustaa! :) En muista ainakaan, että olisit aiemmin laittanut...

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa pitäisi täältä pari kuvaa löytyä, mut taitavat olla tuommoisia nukkumakuvia, ettei näy kuin pää peiton alta:) Mutta pitääpäs katsella koneelta ja laittaa ihan kunnon kuva näytille!

    VastaaPoista