lauantai 14. toukokuuta 2011

Karvainen vauva

Vihdoin toimii bloggeri! Eilen yrittelin monta kertaa käydä kirjoittelemassa, mutta koko päivän sanoi blogger että ei ole toiminnassa.. Postauksia oli hävinnyt ja näköjään edelleen joitakin kommentteja puuttuu. Oliko muilla eilen samoja ongelmia?

Viime postauksen kommentissa kirjoitteli joku että haluaisi nähdä kuvan meidän hauvavauvasta. Pari kuvaa minulla taisi jo ollakin, mutta niissä taisi meidän pieni olla niin peittoon käärittynä, että vain pää näkyi. Laitetaanpas siis meidän pienestä rakkaasta muutama kuva <3 Yritin etsiä parempia kuvia, mutta taitavat olla vielä meidän entisellä koneella, mutta kylläpä näistäkin jo näkee paremmin, ainut että hieman ylipitkäksi kasvanut karva on meidän karvaisella vauvalla!



1 kommentti:

  1. Juu multa hävisi myös blogiteksti ja kuvia. Kommentin oli joku ehtinyt jättämään ja siitä tiesin etten ole tulossa hulluksi ja että olen OIKEASTI sen tekstin kirjoittanut, enkä vain luullut kirjoittaneeni :D Hhahahaha...on pientä dementiaa nimittäin liikkeellä täällä päässä! :) Ihana karvavauva teillä <3

    VastaaPoista