keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ihania neuletöitä ja oviksen bongailua

Tänään postilaatikkoon oli tipahtanut jujukerhon kuukauden kirja: Neulojan vuosi. Tällä kertaa pakko myöntää, että olin ajatellut perua kirjan, mutta unohdin. Onneksi näin, sillä ihastuin kirjaan täysin ja odotan vain että pääsisin tarttumaan puikkoihin ja neulomaan kaikkea ihanaa. Erityisesti vauvalle tarkoitetut tossut ja nuttu ihastuttivat. Onneksi sukuun on vasta syntynytkin pieni, joten pääsen hieman harjoittelemaan :) Nyt siis puikot heilumaan! Pysyykös teillä muilla puikot käsissä?



Täällä on muuten yritetty ovista bongailla.. Tuloksena pelkkää ympyrää! Tänään siis kp 16, saas nähdä miten käy. Toivotaan että ovis tulis ennen perjantaita tai olis vasta sunnuntaina, sillä miun mies on lähdössä reissuun... Pitäkää siis peukut pystyssä! Mites muiden ovisbongailut? Mymmelillä ainakin näytti tulleen haluttu tulos ovistestistä :) Onnea!



ps. Onko muuten muilla kuvien lisäämisessä ongelmaa? Palvelin näköjään hylkää kaikki kuvat mitä meinasin tänne laittaa, vaikka omia kuvia onkin?

3 kommenttia:

  1. Taitaa olla jokin kokorajoitus noissa kuvissa, kun omia kuvia latailee. Ite ainakin rajailen niitä niin saan niistä pienempiä. Joku vähän viisaampi osaa varmaan muuttaa itse kuvan kokoakin jotenkin.. :D

    VastaaPoista
  2. Sielläkin puikot heiluu! :) Itse kudon lähinnä villasukkia. Oon hamstrannut kaikkia ihania lankoja, joista tarkoitus tehdä vauvalle sukkia. Tykkään kyllä käsitöistä, mutta oon niissä hommissa vielä valitettavan hidas. Monet sukat on jäänyt siihen varsivaiheeseen.
    Pidän peukkuja, että ovuloit ennen viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Evelyn: Pitääpäs tsekata ens kerralla kun kuvia lisään et siitäkö johtuu. Jännä että ei aiemmin ole mitään huomauttanut, vaikka en kuvien kokoa ole muuttanutkaan.. outoa? Kuvat on muuten todella helppo pienentääkin, jos on joku kuvan käsittelyohjelma :)

    Mymmeli: No mulla kans on monet työt kesken, kun en mitään isoja töitä jaksa loppuun tehdä. Viime talvena aloitin tekemään ylipolven sukkia ja siellä se ensimmäinen sukka on edelleen kesken korissa :D Vauvojen/lasten vaatteet on niin ihanan nopeita tehdä!
    Ei taideta muuten ovuloida ennen viikonloppua, taitaa testitkin loppua kesken...:(

    VastaaPoista