torstai 20. tammikuuta 2011

Vahinko-ostoksia

Mymmeli kirjoitteli blogissaan ihanista mammavaatteista ja kyseli mitäpä kotiin on jo hankittuna. Samaisesta aiheesta meinasin minäkin tänään kirjoitella.. Mitään suuria hankintoja ei ole vauvan varalle tullut hommattua, eikä niitä kotona ole,  mutta paljonhan tuota olisi saatavilla siskolta ja ystäviltä, mikäli tulisin raskautumaan. Jotakin pientä kuitenkin löytyy jo vauvan varalle, on tullut hankittua valmiiksi lahjaksi tai tehtyä itse ja niin siinä vain kävi että eihän niistä sitten lopulta raaskinutkaan luopua... 

Häämatkallamme ihailin vauvanvaatteita eräässä tavaratalossa ja niinhän siinä kävi kun niin halpoja olivat että ostetaan nyt jotakin,  tuleehan niitä vauvoja ystäville joille voi lahjaksi antaa. Tässä siis ensimmäinen "vahinko-ostos", josta en sitten lopulta pystynyt luopumaan vaikka ystävät vauvoja ovat saaneet. Onhan tämä sentään meidän häämatkaltamme ostettu.

Sitten seuraavalla reissulla eksyin taas vahingossa vauvanvaateosastolle ja tarkoitus oli kuin olikin antaa nämä lahjaksi, mutta niin ne vaan kaappiin ovat jääneet ja tykästynyt olen niin kovasti että eiköhän nämä joskus oman vauvan päältä löydy...
Tämän taas ostin yhdeltä reissulta ja varmaan lastenhuoneeseen joskus päätynee väristä huolimatta oli poika tai tyttö tulossa

Tykkään myös tehdä paljon käsitöitä, joten kotonta löytyy paljon pehmoleluja, joita olen itse tehnyt, tilkkupeitto, tyynyjä jne. Raskausaikana jos pystyisi/jaksaisi niin lastenhuoneeksi varattu huone tulisi varmaan täyttymään paljon kaikella itsetehdyllä käsityöllä. Syöttötuoli ja pinnasänky odottavat myös restauroimista, saa nähdä uskallanko aloittaa niitä tekemään valmiiksi vai jääkö miehen tehtäväksi minun raskausaikanani hioa ja maalata ne. Uusia en halua ostaa, sillä niillä on kovasti tunnearvoa ja niistäkin saa varmasti mahtavan näköiset kun ne laittaa uuteen uskoon..

Mitenkäs teillä? Onko tullut "vahinkohankintoja" tai tarkoituksella ostettua? Ostatteko uutta, restauroitteko vai saatteko käytettynä tavaraa?

2 kommenttia:

  1. Ihania potkareita! :)
    Tekisi mieli kaikenlaista hankkia, mutta olen tosi arka. Naapuri on tyrkyttänyt häkkisänkyä ym. jo viime kesästä, mutta en ole niitä huolinut. Voi olla, että moisia tohtisin hankkia vasta 20+ viikoilla. Vaatetta voisi toki alkaa katselemaan jo nyt, jos vaikka tarjouspotkareita eteen sattuisi.

    VastaaPoista
  2. Eiih, niin ihania nuo vaatteet! Voisin ihan helposti tulla vauvanvaatekaupassa pöhköksi ja ostaa noita kahmalokaupalla :) Parempi kun kierrän kyseiset kaupat kaukaa...varsinkin kun menin jo ostamaan niitä mammavaatteita!

    VastaaPoista