sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Testejä tilattu nyt siis vain ovista odotellaan..

Eilen sain sitten vihdoin pyörähdettyä nettiostoksilla ja päätin tilata digitaalisia ovistestejä, kun noista liuskatesteistä en sitä ovista ole oikein kertaakaan kunnolla bongannut, nähtävästi viimekään kierrossa ei ovista tapahtunut ollenkaan. Kiitos siis suuresti Mymmelille vinkistä, testit tilasin www.halpa-testi.fi sivustolta 30€ 7kpl, saa nähdä miten tässä kierrossa käy. Viime kierrossa vahvin viiva ovulaatiotestiin taisi tulla vasta kp 20, joten kovin aikaisin ei taida tarvita aloittaa tikuttelua.. Pitkä odotus siis taas edessä... Nyt siis kp 6 ja neljännen clomifenin nappasin tänä aamuna. Mutta missäs ne clomifenin aiheuttamat oireet on? ensimmäisessä Clomikierrossa niitä oli, mutta nyt ei yhtään mitään ??? Tarkoittaakohan tämä oireettomuus että annos ei riitä? Jos tässä kierrossa ei plussaa tule niin kolmas clomikierto olisi tarkoitus mennä 2tbl 3-7kp... niin olikos/onkos muilla ultraseurantaa clomien aikana ja millaisia oireiluja pilleri on teille muille aiheuttanut?

Painonpudotukseen pitäisi nyt panostaa enemmän! Kun tässä parin kuukauden aikana saisikin sen -5kg tiputettua niin pääsisi hyvään vauhtiin. Taidanpa tähän listata joitakin sääntöjä, joita pyrkisin noudattamaan..

- Ei vaaleaa leipää ja mielellään leipääkin päivän aikana vain vähän
- Iltaisin hedelmiä/marjoja iltapalaksi (tässä olen jo hyvin onnistunutkin)
- Vähintään 3x viikossa hikiliikuntaa (jääkaapin ovessa on liikuntakalenteri, johon saan rakseja liikuntasuorituksista laittaa)
- Herkkupäivä vain lauantaisin ja jos on juhlia esim. syntymäpäivät ja silloinkin vain kohtuudella!! (en valitettavasti pysty kokonaan herkuista luopumaan ja näin ollen ei ehkä tule repsahdettua niin helposti)
- Säännölliset ruoka-ajat, paljon kasviksia ( ei napostelua)
- Vettä vähintään 1,5l päivässä!

Tässäpä siis muutamia säännöksiä helpottamaan painonpudotusta, pari viikkoa tammikuuta jo takana ja paino näyttää samaa. Nyt on otettava järeämmät aseet kehiin ja itseltä on nyt löydyttävä pikkuisen enemmän selkärankaa! Tänään taitaa personal trainerina toimia wii, sillä niin kova pakkanen ulkona että taitaa koiran tassut jäätyä jos lenkille lähtisin.

Plussaa kuitenkin tälle viikolle: 3 rastia liikuntakalenterissa, jee hyvä minä! Tästä se lähtee!:)

3 kommenttia:

  1. Ollos hyvä vain! :) Ne digitestit on kyllä hurjan hintavia, mutta itse oon tykännyt kun ei tarvitse arpoa, että onko ovulaatio vai ei ja ajoittaa sitten touhuilutkin sen mukaan.
    Meillä on melkein samalaiset kierrotkin, niin itse ajattelin alkaa testaamaan ovulaatiota n. kp 12 tai 13. Tai sitten aiemmin oireen mukaan.
    Onnittelut hyvästä liikuntaviikosta! :)

    VastaaPoista
  2. Toihan on tosi hyvin 3 rastia:) siitä se lähtee! Meinasin saada peffan liikkeelle myös ensi viikolla, mulla on siis kirittävää;)

    VastaaPoista
  3. Mymmeli: Mie varmaan aloitan testailemaan jotaki 14-15, tai sit aloitan liuskatesteillä aikasempina päivinä. Niitä taitaa olla vielä pari käyttämättä viime kierrosta. Kiitokset onnitteluista :)

    Junna: Kiitos :) Siitä se tosiaan lähtee, kun saisi pidettyä peffan jatkossakin liikkeellä. Tsemppiä sullekin liikuntaviikkoon!

    VastaaPoista