keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Rotinat käyty, nyt kiinnostaa kestovaipat..

Olipas ihana, ihana, ihana vauva!!! Haluan oman pienen nyytin: nyt heti, kiitos! :)

Kun olisikin ihan noin helppoa tehdä tilaus, noh, mutta onneksi saa aina välillä sylitellä hyvien kamujen vauvoja. Niitä kun tällä hetkellä riittää, tänäänkin sain eräältä ystävältäni viestin että tyttö tuli! Uusia rotinoita siis odotellessa :)

Oletteko muuten etukäteen ajatellut kestovaippailua? Itse olin aikaisemmin kuullut todella paljon juttua ja lukenut lehdistäkin, mutta en tiennyt miten hyviä ne käytännössä ovat  ja miten paljon niissä säästää! Ystäväni oli tilannut vaippoja Kiinasta ebayn kautta ja saanut ne superhalvalla! Vajaalla sadalla eurolla siis käydään läpi koko vauvan vaippa-aika, kuulostaa mahtavalta! Ja ihokin tykkää! Mikäli tässä joskus niin pitkälle päästään, että tarvitaan vaippoja niin täällä otetaan kokeiluun!! ja  muistakaa muistuttaa että täällä blogissa olen tämän asian luvannut!

Huh, mitenkähän monta lupausta vielä tässä blogiaikana kerkeän antaa, antakaahan sanallista sapiskaa mikäli alkaa tulla liikaa tyhjiä lupauksia!!

Eräs puhelinmyyjä on yrittänyt muuten tavoittaa minua viikkokausia. Erittäin sinnikäs.. Tänään päätin päästää pälkähästä ja tiedättekö mitä lehteä myyjä kaupitteli??No mitäpä muutakaan kuin vauva-lehteä.. Olin jo pitkään miettinyt että tilaisinko kyseisen lehden, kun tykkään juttuja lukea. Hölmönä vaan tulee ajateltua että se tuo varmasti huonoa onnea jos lehden tilaan... Noh, nyt ei auta harmitella mikäli vauvantulo kestää, sillä helmikuun alusta alkaa tilaus ja mukana tulee rintareppu, saas nähdä minkälainen rotiskoreppu sieltä tulee. Kaupanpäälliset kun yleensä on vähän sieltä tännepäin..

2 kommenttia:

  1. Oooiii, vauvalehti:) En malta oottaa että pääsisi tilaamaan, mutta varmaan olisin langennut samalla tavalla jos soitto olisi tullut!

    Oon kanssa miettiny tuota kestovaippailua kun yleensäkin kiinnostaa jos jossakin voi säästää... Voi ei, noita vaippoja menee vauva-aikana varmaan ihan tolkuttomasti. Olis varmaan ihan kiva jos voisi välillä käyttää kestoja ja normivaippoja tilanteen mukaan.

    VastaaPoista
  2. Olisin varmaankin myös itse langennut tuohon lehtitilaukseen. Jos joskus odottaa alan, niin tuo lehti on semmoinen jota alan tilata.
    Myös noita kestovaippoja on tullut mietittyä ja hyvinkin mahdollista että moisia meilläkin sitten olisi. Siis jos... :)

    VastaaPoista