maanantai 17. tammikuuta 2011

Kuumia aaltoja ja rotinoita...

Tämän kierron viimeinen clomifen otettu aamulla. Monelta keskustelupalstalta olin jo alunperin lukenut, että suurimmalla osalla haittavaikutuksena clomifeneista on kuumat aallot. Minulla siis oireita olivat ensimmäisessä kierrossa vain pahoinvointi, huimaus ja alavatsakivut. Nyt ajattelin että säästyin näiltäkin vaivoilta. Kunnes eilisiltana.. Kuuma!! siis niin kuuma... Ensi en heti tajunnut mistä moinen johtuu, kunnes tajusin että nämä näitä kuuluisia kuumia aaltoja siis ovat. Nukahtamiseen meni kyllä jonkun aikaa, sillä ensin tuli kaamea hiki ja sitten vähän ajan päästä paleli kamalasti ja sitten taas uudestaan kuuma ja peittoa pois... Luulen että minulla nämä olivat melko lievinä, mutta kuitenkin erikoista se oli! Esimakua siis vaihdevuosista, huh! :)

Tänään olen ollut ahkerana, tosin leipomisen suhteen. Huomenna olisi tarkoitus lähteä katsomaan hyvän ystävän vauvaa,siis rotinoille! Ihana oli hypistellä vauvanvaatteita kaupassa ja etsiä mahdollisimmman suloista viemistä. Päädyin sitten bodyyn, puolipotkareihin ja sukkahousuihin. Olisin muuten kuvan laittanut, mutta kaupantäti kerkesi jo nämä ihanuudet paketoida pieneen pakettiin.Olen aivan innoissani kun pääsen pitkästä aikaa sylittelemään vauvaa. Vaikka itse tekeekin mieli omaa vauvaa, minusta on ihanaa että hyvät ystävät saavat vauvoja. Muutaman kerran on itku päässyt vauvauutisia kuullessani, mutta se on onneksi mennyt äkkiä ohi ja en tietenkään ole itkeä tillittänyt ystävän läsnäollessa, vaan oman murun kainalossa ennen nukkumaanmenoa.
Miten te muut olette ottaneet hyvien ystävien vauvauutiset? Pystyttekö iloitsemaan vai kaivaako itseä sisältä? Moni muukin on tainnut blogeissaan viime päivinä samaista asiaa miettiä..

Ihanaista alkanutta viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Aika hyvin on tullut otettua lähipiirin raskautumiset, mutta ne ovatkin ajoittuneet sille aikakaudelle kun ihan vielä ei itse ollut valmis vauvojen tuloon. Nyt voisi olla vähän eri tilanne, ehkä tulisi reagtio joka yllättäisi itsenikin?

    VastaaPoista
  2. (Vielä) pystyn ilolla ottamaan vastaan muiden uutiset. :)
    Toki pienen sekunnin ajan mielessä saattaa käydä, että eikö itsekin jo pääsisi tuollaisia uutisia kertomaan, mutta... eipä muiden raskautumiset multa ole pois..

    VastaaPoista