torstai 13. tammikuuta 2011

Kuukuppi

Se niistä niukoista kuukautisista!! Hohhoijaa, rättiä saisi olla vaihtamassa vähän väliä, mutta... Oletteko muut löytäneet maailman parhaan keksinnön: kuukupin? Itsellänikin oli epäilyni kuukupin suhteen aiemmin, mutta työkaverin kanssa käyty keskustelu rohkaisi kokeilemaan. Ja niin siinä kävi että Lunette tuli jäädäkseen. Oman kuukuppini ostin apteekista. Alkuun ajattelin että mitenkä noin iso kuppi sisään mahtuu, mutta pienen harjoittelun jälkeen ei ongelmia ollenkaan. Kipuja lukuunottamatta ei edes tiedä että on kuukautiset, mitä autuutta! Suosittelen siis kokeilemaan, säästöäkin tulee, sillä kuppi maksoi vain jotakin 35€ ja säilyy pitkään. Ainut että itse leikkasin sen tapin kokonaan pois kupin tyvestä, sillä se tuntui paikalla olleessaan, mutta pienen operaation jälkeen ei enää ja hyvin sen sinne paikalleen ja pois ilman tappiakin saa :) Tässäpä vielä tällaista mainoshehkutusta iltaan...ja vastaukseksi mietintöihinne: ei en ole mikään kuukuppiedustaja, hihii :)

Huomenna saan muuten uuden tukan ja pääsen taivaallisen ihanaan kasvohoitoon samalla, kiitos ihanalle kampaajalleni jonka jälkeen tunnen olevani uudestisyntynyt :) Toivottavasti siis vielä huomisenkin jälkeen tuntuu samalta!

3 kommenttia:

  1. Mikään ei piristä niin kuin uusi kampaus:)

    Olen joskus varmaan kuullut tuosta kuukupista, mutta aika tuntematon laitos minulle kylläkin... Hurjaa, pitää varmaan ihan kuuklettaa.

    VastaaPoista
  2. Mä oon lukenut ja kuunnella näitä kuukuppihehkutuksia varmaan viimeiset viisi vuotta, mutta en oo jaksanut itse kokeilla, kun ei siteet ja tamponit mitenkään niin epämukavia mielestäni ole. Mutta kai sitä joskus pitäis kokeilla. :D

    VastaaPoista
  3. :) Minäkin olin kuullu vuosia hehkutusta ja se kuulosti jotenkin tosi sottaiselta ja vaikealta hommalta.. Mutta sitten tuli eteen etelänmatka, useamman viikon kestävä ja kuukautiset sattui osittain loman ajalle. Rannoilla ei vessoja,tai jos oli niin sellaisia joissa ei halua alapäähänsä koskea. Päätin siis kokeilla. Noh! Kuukuppi saa olla 12h paikallaan, joten eipä ollut ongelmia rannalla, eikä tarvinnut pelätä että tamponi tai side vuotaa läpi kun useamman tunnin reissuja lähisaarille tehtiin :)

    VastaaPoista