lauantai 29. tammikuuta 2011

kp 19, missä ovis luuraa??

Hohhoijaa.. Tänään mennään jo kp 19 ja oviksesta ei edelleenkään ole tietoakaan. Hieman jomottelua on alamahalla, mutta ei mitään sen kummempaa. Onkohan tuo Clomiannos liian pieni, eikä riitä? Noh, tällä menolla ens kierrossakin niitä popsitaan ja sitten annos nousee 2tbl/pvä kp 3-7. Tänään piti käydä ostamassa lisääkin noita digitestejä, että saan tikuteltua vielä lisää.. Saas nähdä mitä seuraavat päivät tuo tullessaan- Toivottavasti hymynaaman!

Tänään leffapäivä, oma muru on tosiaan reissussa ja palautunee varmaan joskus yöllä. Itse aion lökötellä sohvalla peiton alle kääriytyneenä ja katsoa leffoja. Tänään vuorossa Wall street -money never sleeps ja the greatest. Yritin etsiä ihania lällyleffoja, mutta mihin lie kaikki hävinneet... Silloin kun niitä kaipaisi niitä ei ikinä löydy. tai sitten olen jo kerennyt katsoa kaikki. Olen nimittäin mahdoton leffafriikki ja mieheni kanssa tuleekin vuokrailtua elokuvia melkein joka viikonloppu. Mutta olisiko kenelläkään suositella joitakin ihania hemppisleffoja vastaisuuden varalle?

Kaikille lukijoille toivotan oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Suosittelen leffaa Marley & Me. En tiedä onko se kovin hemppisleffa, mutta monelle koiranomistajalle varmaan aika nyyhky.
    Se sun ovulaatio odottelee sun miestä reissusta. ;)
    Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista
  2. Se on kyl aika ihana leffa :) Senkin oon jo katsonu pariin otteeseen.
    Toivottavasti niin käy ja kun mies palaa niin sitten se hymynaama ilmestyy :)

    VastaaPoista