torstai 24. helmikuuta 2011

6+2

Iltoja vaan :)

Tänä iltana ei oikeastaan kummempaa kirjoitettavaa olekaan, tulin vain toivottamaan teille kaikille hyvää viikonloppua! Lähden itse huomenna viikonlopuksi reissuun, joten nähtävästi kirjoittelenkin seuraavan kerran vasta maanantain ultrakäynnin jälkeen.

Olen tosiaan lähdössä sukuloimaan, joten toivotaan, että pahoinvointi ei nosta päätään visiitin aikana, muuten tietää koko suku alkaneesta raskaudesta ja sitähän ei vielä tässä vaiheessa toivota kun ei oma perhekään vielä tiedä. Tänäänkään ei varsinaista pahoinvointia ole ollut, mutta närästys on nostanut päätään, joten ennen reissuun lähtöä pitänee kiertää apteekin kautta ostamassa Rennietä tai jotakin muuta närästyslääkettä poltteluun. Olen muuten jo miettinyt pientä hätävaletta mikäli pahoinvointi yltyy viikonloppuna: Clomifen - Annostusta nostettu ja se aiheuttaa pahoinvointia, pitäkäähän peukut pystyssä että hätävale menee läpi, mikäli joudun siihen turvautumaan! Muitakin hyviä ideoita hätävaleeksi otetaan vastaan :D

Ihanaista viikonloppua! <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on oireet vähän helpottanu, ei väsytä ihan niin kauheesti eikä kovin palele :) Tietty sitten hiipii ajatus, että onkohan kaikki hyvin kun ei oireile? Mahassa on kyllä tuntemuksia, lonkkien vierestä jomottaa ja muutenki. Toivotaan, että ne on jotain kasvukipuja :)

    Meillä nuo viikot menee kyllä kivasti, mulla on nyt 5+6 ja huomenna alkaa 7. viikko, jee :) Mulla on polttarit maaliskuun aikana ja tosiaan kun tää on näin alussa, mietin mitä keksin etten voi juoda. Keksin sitten, että mulla on häntäluun kans ongelmia ni voisin sanoa, että on niiiiiin kipeä, että syön kolmiolääkkeitä ;) Mutta jos ens perjantain ultrassa masukki on elossa, niin kerron kyllä tytöille, polttareissa kun on kaikkein läheisimmät ja heille voi kertoa jos jotain sattuukin :)

    -Noonis

    VastaaPoista
  2. Mukavaa reissua Tytti! Toivotaan että ei mene kyläreissu kokonaan hätävalheiden keksimikseksi ja paha olo pysyy poissa:)

    VastaaPoista