maanantai 14. helmikuuta 2011

Sairaslomalla

Joo-o, niin siinä vain kävi, että oli pakko käydä pyytämässä sairaslomaa. Viime yö meni Panadolin voimalla ja se nosti mielettömän hien pintaan,sain kuitenkin nukuttua. Sama juttu tänään töissä kun pyörähdin siellä aamulla. Väsymys hirmuinen ja tuntuu että voimat kokonaan poissa ja tuo hiki tulee pintaan koko ajan, kaikenlisäksi yskittää pienikin hengästyminen. Kuumetta ei kuitenkaan ole, joka ihan hyvä juttu. Nyt siis toivotaan että tämä tauti menee levolla pois ja ettei lääkekuureja hoitoon tarvita. Sain työterveyshoitajalta ohjeet nostaa astmalääkitystä, jotta ei pääsisi keuhkoputkiin tulehdusta. Omatunto kyllä soimaa, sillä tuntuu että pitäisi olla töissä, mutta nyt menee muu kuin työ etusijalle!

Soittelin tänään yksityiselle lääkäriasemalle ja kyselin aikoja alkuraskauden ultraan, olen tullut hieman siihen tulokseen, että oman mielenrauhani takia taidan ehkä kuitenkin käydä siellä. Aikoja ei ollut kuitenkaan parin viikon päähän vielä tiedossa, joten saa siis nähdä vieläkö soittelen ja saanko miehen pään käännettyä. Minä muuten pakahdun tähän tunteeseen, haluaisin niin kovasti kertoa asiasta äidilleni ja mieheni äidille sekä siskoilleni, mutta mieheni on jyrkästi sitä mieltä että ei kerrota kenellekään. Sitten hän ei kuitenkaan jaksa kuunnella minun hössötystäni ja onneani ja minä jo eilen sain itkukohtauksen siitä että hän sanoi minulle että nyt hössötys pitää lopettaa. Huoh!

Ai niin, melkein unohdin tässä flunssatokkurassa:

Oikein oikein ihanaa ystävänpäivää teille kaikille! <3

6 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Valitettavaa, että miehesi haluaa rajoittaa tapaasi suhtautua paljon odotettuun raskauteen. Meistä jokainen kokee uudet asiat omalla tavallaan ja jokaisen näkemyksiä ja tuntemuksia tulisi kunnioittaa. Sinä selvästikin haluat kunnioittaa miehesi toivomusta. Toivon, että miehesikin antaisi sinulle mahdollisuuden edes siihen pieneen "hössötykseen". Täällä blogistaniassa ainakin pääset asiaa hehkuttamaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin! :)
    Hienoa, kun maltoit jäädä kotiin huilimaan. Ja älä turhaan pode huonoa omaatuntoa. Joskus pitää ajatella vähän itseäänkin.

    VastaaPoista
  3. Voi apua, mä en tiedä miten mä pystyisin pitämään itseni kasassa jos mies ilmottaisi että ei puhuta asiasta ennen jotain tiettyä päivää. Mä oon jo nyt puhunut pelkistä vauvahaaveista niin monen ihmisen kaa, että kyllä mä sen uutisenkin sitten haluan jakaa niiden tärkeimpien kanssa.

    VastaaPoista
  4. Caudensia: Tiukkaa kyllä tekee kunnioittaa tuota toivetta :( Onneksi tosiaan on tää blogistania, kun se tosiaan jäisikin pelkästään siihen että täällä surffaan, mutta nyt kun pitää olla hiljaa niin miehän kierrän kaikki keskustelupalstat katselemassa noita alkuraskausjuttuja. Ois siitä niin ihana puhua äidin tai siskon kanssa, ja kysellä että miten niillä oikein meni...

    Mymmeli: no, työkaverilla oli ehkä osuutta asiaan.. Passitti takas kotiin ku pyörähdin töissä. Mutta totta, nyt varsinkin pitää ajatella itseään ja erityisesti tätä toista! <3

    Laura: Mie oon kans jutellu vauvahaaveista tosi monen ystävän kanssa ja nyt on vähän semmonen olo et mitäs niille nyt sanoo ku ne aina kyselee et miten meidän "projekti" etenee.. Miun mies on ite niin vähäsanainen että ei puhu asioistaan kenellekään, siinä varmaan siis syy tähän päätökseen, ärsyttävään sellaiseen!

    VastaaPoista
  5. Hyvää ystävänpäivää! Sain sellaisen ihme "sätkyn" kun huomasin että olit laittanut tuon odotusaikamittarin sivun reunaan. Tarkoitan sitä että se tuntuu hurjalta kun yhtäkkiä onkin melkein viisi viikkoa RASKAANA:)! On se niin uskomatonta!

    VastaaPoista
  6. Hyvää ystävänpäivää! Parane pian :)

    VastaaPoista