lauantai 19. helmikuuta 2011

Kiitos Junna!


"The Gorgeous Blogger - palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Kävin lueskelemassa blogiystäväni sivua ja yllätyksekseni huomasin, että Junna oli osoittanut minulle tällaisen tunnustuksen! Kiitos! tuntuupa hyvältä :) Tämä tunnustus on tosiaan myös minun blogini ensimmäinen.

Näihin kysymyksiin, kyllä melko lailla samanlaisia vastauksia tulee monessakin blogissa, mutta katsotaan, vastataanpa siis..

Milloin aloitit blogisi:
Aloitin kirjoittamaan blogiani 10.1, eli blogini on vielä melko tuore tapaus, joten olenkin todella positiivisesti yllättynyt miten moni on sivuilleni jo löytänyt ja miten olen itse jaksanut blogiani aktiivisesti päivittää :)

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee:
Blogini perustin, jotta saisin purkaa mieletöntä vauvakuumetta, johon ei sillä hetkellä tuntunut löytyvän tulosta. Eli vauvakuumeen kourissa meni ensimmäinen kuukausi ja nyt siis blogini muuttui myös odotusblogiksi, joten luonnollisesti blogissani käyn läpi paljon odotusaikaan ja muuten tuntemuksiini liittyvää asiaa. Jatkossa luulen, että käsityöt tulevat olemaan suuri osa blogiani, sekä painonhallinta raskausaikana.
 
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen:
Tarve saada purkaa omia ajatuksiaan kirjalliseen muotoon, sekä myös toive vertaistuesta, jota olenkin saanut ihanilta blogiystäviltäni kiitettävästi :)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi:
Hmm, tällä hetkellä ei tule muutoksen kohteita mieleen. Ehkäpä haluaisin jonkun ihanan odotusaiheisen taustakuvan. Etsinnän alla koko ajan, sillä tykkään vaihtaa blogini ilmettä.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin:
Blogini on ihan tavallinen, joten en osaa sanoa mikä olisi niin erityistä muihin verrattuna. Minusta jokainen blogi on kirjoittajansa näköinen ja niin myös pitää ollakin :)

Ilolla pääsenkin siis jakamaaan tunnustusta eteenpäin ja tunnustus lähtee seuraaville ihanille blogisteille, vaikka olettekin tämän tunnustuksen moni jo saaneet: 
Kipinäkenkä: Tyttö tuli taloon
Verona: Haikaran jalanjäljillä
Junna: Jun(n)a asemalla (kyllä, laitan tämän tunnustuksen takaisin sinulle koska tykkään blogistasi kovasti!)

4 kommenttia:

  1. Hihih, kiitos Tytti kovasti:)!!!!

    VastaaPoista
  2. Oi, suuret kiitokset! :) Täytyypä vastailla näihin huomenna.

    VastaaPoista
  3. Paljon kiitoksia tunnustuksesta! :)
    Jos muuten haluat tutustua blogien ulkopuolellakin, niin laita mulle sähköpostia osoitteeseen mymmelin.blogi@gmail.com, niin annan sulle mun oikean nimen ja vinkkiä naamataulusta, että löydät Facebookista. :)

    VastaaPoista
  4. Mitäs täältä löytyikään, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista