sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Voihan apteekki!

Siis apua, pakko oli tulla kirjoittamaan tämänaamuisesta apteekkivisiitistä, jossa sain kaikkea muuta kuin ammattitaitoista palvelua!!

Menin siis ostamaan itselleni hieman flunssarohtoja ja C-vitamiinia. Minua palveli iäkkäämpi nainen, joka vaikutti siltä kuin olisi juonut viinaa viikon putkeen. Kerroin että olen raskaana ja hirmuisessa flunssassa ja tarvitsisin siihen jotakin helpotusta. No myyjä sitten minulle antoi Burana Caps paketin käteen ja sanoi: kyllä tää Burana paras lääke flunssaan on!! Voin vain kuvitella miten hölmistynyt ilmeeni oli, kun myyjälle vastasin että eihän Buranaa raskausaikana ole suositeltavaa käyttää. Myyjä siihen vastasi että tämä onkin tämmöinen nestemäinen lääke ja vauvatkin voivat tätä käyttää, joten miksi et sinäkin? Sitten päätti kuitenkin avata paketin ja lukea pakkausselosteen ja tämän jälkeen sanoi, että eihän tätä nyt saanutkaan raskausaikana käyttää... Huh! No, sitten minä kyselin nenäsumutteista vielä ja hän sitten päätti avaista joka merkkisen paketin ja lukea pakkausselosteet, lopulta nakkasi minulle keittosuolatipat kouraan ja sanoi, näillä joudut nyt toimeen tulemaan. Katsoin että vieressä oli keittosuolasumute ja otin sen sekä panadol hottia ja sitten vielä C-vitamiinipurkin.

Minkähänlaisia rohtoja lie ovat muut asiakkaat kyseiseltä naiselta saaneet. Ensi kerralla jos näen että kyseinen myyjä on töissä taidan kääntyä ovelta pois!

ps. Panadol hot on muuten hyvä lääke, heti lähti olo helpottamaan :) (tosin on kyllä melkoisen pahan makuinen!)

4 kommenttia:

  1. Ohhoh! Olipa siinä oikeen "asiantuntija". Mikä lie sijainen tms. Aika kurjaa, jos et olisi ollut asioista jo tietoinen ja olisit muorin tyrkyttämät tropit ostanut.
    Nyt vaakatasoon, nainen! :) Ja mikäli mahdollista on, niin jää sairaslomalle. Vaikket edes aivan petipotilas olisikaan, niin jää vain kotiin huilailemaan. Ei saa huhkia, niin ei tuu sitten jälkitautejakaan.
    Mutta parantavia ajatuksia täältä sinne suunnalle!! :)

    VastaaPoista
  2. No johan nyt! Kaikenlaisia amatöörejä sitä saa pelätä näköjään. Kyllä täytyy itse olla aika tietoinen näistä asioista, eikä aina luottaa kaikenmaailman asiantuntijoihin...

    VastaaPoista
  3. Tiedän tapauksen...;) Silmiä saa kyllä pyöritellä ku moinen muori kohdalle sattuu. Onneks sitä itse on aika tietoinen mitä saa ja ei saa käyttää, mutta kyllähän sitä monet ihmiset apteekin henkilökuntaan luottaa hyvinkin sokeasti.

    Nyt lepäämään ja tosiaan, sairaslomille jos vointi sitä vaatii! Tärkeintä on nyt saada siut kuntoon, työt ei tekemällä lopu.

    VastaaPoista
  4. Todellakin "asiantuntija", en tajua miten sellainen henkilö voi olla apteekissa töissä! Mietin kanssa että onneksi oli tietoa etukäteen, mutta voi niitä joilla ei ole!

    Kiitokset parantavista ajatuksista, toivottavasti ne oikeasti parantavat :)

    VastaaPoista