perjantai 11. helmikuuta 2011

tämän päivän tunnelmia

Huh mikä tunne! Kaikki ajatukset mielessä ihan sekaisin, mitäs tässä nyt ajattelisi. Tein tänään aamulla vielä testin ja kaksi viivaa piirtyi :) Mahtavaa! Digitesti vielä odottaa kaapissa, ajattelin sen tehdä ensi viikolla. mikäli kaikki menee hyvin, näytti raskauslaskuri että laskettu aika olisi 20.10.

Mies tuli illalla kotiin ja pääsin sitten päästämään höyryjä hänellekin. Hän haluaa pitää asian salassa ainakin sinne rv 12 asti (jos nyt sinne asti päästään) Kamalaa, mitenkähän pystyn olemaan kertomatta asiasta siskoilleni! Meillä ei yleensä ole mitään salaisuuksia... Tulee olemaan pitkät viikot. Mies oli myös sitä mieltä että ei halua että käydään aiemmin ultrassakaan, joten pitkään saa odottaa että saa tiedon montako pientä mahdollisesti on tulossa. Minua vähän pelottaa jos kyseessä olisikin kaksoisraskaus, kun kerta clomit käytössä olivat ja mitään seurantaultriakaan ei ollut.
Onneksi tuo mies on niin jalat maassa, että saa minuakin vedettyä hieman pois pilvilinnoista:)

Minulla meni viime yö valvoessa ensin en meinannut saada millään unta ja sitten heräsin yöllä neljän aikaan kamalan tukkoiseen oloon ja välillä henkeäkin ahdisti. Minulla on astma, joten astmalääkettä jouduin ottamaan. Tänään pitääkin sitten marssia apteekkiin ja kysellä voiko mitä nenäsumutteita käyttää tai muuten helpottaa oloa.. Onko kenelläkään teistä tietoa voiko sitä vicks voidetta käyttää? jos ei niin sitten pitää turvautua höyryhengitykseen.

Ne närästykset ja suonenvedot nähtävästi nyt olivatkin minulla raskauden ensioireita :) Suonenvetoa on ollut nyt useampana yönä. Lisänä vielä oireina mieletön väsymys, viime yönä ja tänään nyt semmoiset salamaniskut (tuikkaukset) kohdun kohdalla ja tämän aamun on vielä lisäksi vihlonut rintoja. Liekkö jotakin psykosomaattista oireilua vai liekkö jo ihan oikeaa oireilua.  Sitä rusehtavaa vuotoa tuli eilen illalla vain vähän, nyt sekin loppunut.. Toivotaan että kaikenlaiset vuodot pysyykin poissa.

Hmm.. muuttuukohan tämä minun blogini sitten oikeasti odotusblogiksi :) Toivotaan niin!

3 kommenttia:

  1. Onnea paljon! Mulla olis laskettu aika nettilaskurin mukaan 17.10 :D Samoissa siis mennään! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, paljon onnea ja pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  3. Voi, onneksi olkoon! Ihana uutinen! Löysin tänne eilen Rusinapullan kautta :)

    VastaaPoista