keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Selvittelyitä...

Täällä ollaan niin "positiivisella" mielellä tärpin suhteen, että olen jo ensi kiertoa varten selvittänyt asioita. Tänään soittelin lääkäriasemalle, josta gynekologilta clomifenit käyttööni sain. Kyselin tuota annostusta ja sitä mieltä olivat että nostetaan annos niin kuin sovittu 2tbl seuraavassa kierrossa, mitään seurantaultraa ei kuitenkaan tarvitse..? Eli näillä mennään. Lääkäri kirjoittaa myös tänään lähetteen miehen siemennesteanalyysia varten, katsotaan nyt tarvitseeko siellä käydä. Mutta siellä on varmaan kuitenkin parempi käydä seuraavan kierron aikana, jotta tiedetään mitenkä jatkossa edetään kun clomit loppuu.. Nyt siis edessä mahdollinen muistuttelu miehelle testaamisesta, hän kyllä varmaan hyppii riemusta kattoon, kun kuulee että pääsee johonkin kopperoon näytettä antamaan..

Tänään siis kp 23 ja oireitahan löytyy roppakaupalla, tai niin ainakin aikaisemmissa kierroissa olen ajatellut ja aina se perhanan täti on saapunut kylään

-pissittää, viimekin yönä ravasin vessassa kolmeen kertaan
-nippailut alamahalla ja munasarjojen kohdalla, näitä tulee monta kertaa päivässä
-rintoja vihleksii
-väsymystä
-huono olo ja välillä oksennus nousee suuhun
-huimausta
-jne jne

Mutta, nämähän ovat niitä oireita mitä nyt yleensäkin ennen menkkoja, joten ei mitään erilaista tai raskauteen viittaavaa....odotusta odottavan aika on piiiiiiiiitkä!

4 kommenttia:

  1. Mie oon sitä mieltä, että miesten täytyis todellakin ilosta hyppien tehdä tuo pieni osansa! :D
    Mihin te toimitatte sen näytteen, jos siihen asti pitää mennä? Mietin vaan, että meillä näyte annettiin kotona ja mie kuljetin sen rintojen välissä (ruumiinlämpöisenä kun on pysyttävä...) sairaalalle fertipolin labraan. 2h sisällä näytteenannosta kun saa labraan ja ruumiinlämpösenä, niin sen voi purkittaa missä vaan. ;)

    VastaaPoista
  2. No niinpä! En tiiä miten se sperma onkin niin tärkeää että.. ja ite pitäs käydä vähän väliä haarojansa lääkärille näyttämässä.

    En vielä toimituksesta oo sen tarkempia tietoja saanut. Hoitaja sanoi että näyte pitää viedä Suinuuseen, mutta kun sinne soitin sanoivat sieltä että ei heille mitään näytteitä tuoda vaan keskussairaalaan viedään näyte. Aiemmin on kuulemma Suinuussa nämä tutkimukset tehty. Lisää tietoa ja toivottavasi oikeanlaista tietoa varmaan saan kun käyn lähettteen hakemassa, se pitää hakea paikan päältä kun lääkäri sen on kirjoittanut..
    Mutta kiitos kipinäkenkä vinkistä, toivotaan että meillekin riittää kotona annettu näyte!:D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä taistelusuunnitelmalta!

    Nuo oireet, nuo oireet... Jännityksellä odotamme:)

    VastaaPoista
  4. Meillä sama homma kuin Kipinäkengällä, eli kotona saatiin näyte hankkia ja pari tuntia oli aikaa se toimittaa labraan. Pakkasta oli yli 20 ja rintojen välissä minäkin purnukkaa kuskasin. :) Oli ihan kauheaa, kun tuntui että kaikki liikennevalot vaihtui juuri punaiseksi ja matka tuntui todella todella pitkältä.

    VastaaPoista