perjantai 4. helmikuuta 2011

Ihanaista viikonloppua :)

Täällä aloitellaan viikonloppu kokkauksilla. Rupesin eilen selailemaan keittokirjoja, joita kaapistani löytyy miljoona, mutta joita ei ikinä tule käytettyä. Aina vaan tulee tehtyä samoja ruokia viikosta toiseen. Nyt siihen tulee muutos! Päätin aloittaa hieman tuhdimmilla herkuilla, joten tänään tai huomenna meillä syödään pekoniin käärittyjä kalkkunarullia, persikka-mozzarella-rucola täytteellä, itse tehtyjä lohkoperunoita ja hollandaise kastiketta. Tänään/huomenna ei todellakaan lasketa kaloreita.
Löysin myös muita ihania ohjeita, joita on ehdottomasti kokeiltava! Täytettyjä ohukaisia, pastaruokia, liharuokia jne jne. Mutta pitää yrittää löytää joitakin kevyempiäkin herkkuja, sillä muuten ei tästä painonpudotuksesta tule mitään.. Mutta nyt viikonloppuna herkutellaan :) joten....


 ...aivan ihanaa viikonloppua kaikille!! :)

ps. Tänään ei olla raskaana ja luulen että täti se sieltä tekee tuloaan... Kokeilin kohdunnapukkaa ja sen verran auki on että eiköhän ne menkat sieltä kp 30 ala...

5 kommenttia:

  1. Mä en edes osaa tunnustella kohdunnipukkaa.
    Vois vissiin ottaa siitäkin asiasta selvää... Kiitos vinkistä! :D

    Tuli nälkä, kun luin tätä sun postausta. :)

    Ihanaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Eiih saa kiusata ihmistä noin herkullisilla ruokajutuilla...;) Vannon, että minäkin tästedes parannan tapani ja alan välillä kokkaamaan herkkuruokia. Viimeistään ensi viikolla kun saan mieheni taas takaisin, pitäähän sitä jotenkin hemmotella!

    Voi että noiden menkkojen kanssa, toivotaan vielä että pysyisivät kuitenkin loitolla...

    VastaaPoista
  3. Hmm. Enpä olekaan koskaan kokeillut, miltä kohdunnapukka tuntuu eri kierroin vaiheissa. Täytyisi varmaan. 8)

    Kuulostipa ihanilta ruoilta!

    VastaaPoista
  4. Samaa sanoisin minäkin ettei kohdunnapukkaa ole tullut kokeiltua. Tässäpä olisi taas itseoppimisen paikka :) Oliko viikonloput kokkauksenne onnistuneita?

    VastaaPoista
  5. En oo miekään ku muutamassa kierrossa kokeillut, kun jostakin luin ja kyl se erilaisen tuntunen on varsinki just aina ennen menkkoja.

    Viikonlopun kokkaukset oli todella onnistuneita :) Ainut että lohkoperunoista, tuli himpun verran liian rasvaisia ja mausteisia, mutta kalkkuna oli kyl tosi hyvää ja lauantaina täytetyt ohukaiset kinkku persikka aurajuusto täytteellä oli aivan ihania :)

    VastaaPoista