torstai 10. helmikuuta 2011

..ja kuvia...

 Tässä siis työpaikan testillä (quickvue) tehty testi päivällä


 
Ja apteekin raskaustestillä tehty, jonka tein töiden jälkeen kotona.. Näättehän työkin nuo viivat??

Hyvin vaaleet viivat on, mutta miulle ei oo missään testissä ikinä tullut edes haamua testiajan jälkeen ja nää tuli ihan testiajan aikana. Ainut mikä hirvittää on että nyt on vähän kumma olo alamasussa ja pikkusen tuli rusehtavaa vuotoa.. Toivottavasti tää pieni nyt tarrais kiinni!

9 kommenttia:

  1. Selvä haamu! Ihanaa! Lähetän täältä kaikkea ällöimelää tarrasukkaa ja vauvaliimaa, että pieni ois tarrannut oikein kovasti kiinni!

    VastaaPoista
  2. Jepjep, selkeät viivathan siellä. Toivotaan pienen tarraavan kovasti kiinni ja pysyvän siellä yhdeksän kuukautta! Oi että oon onnellinen teiän puolesta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Täällä toivotaan samaa! Mie oon ihan ihan sekasi! En tiiä et mitä ajatella! Tänään ei kyllä varmaan mitään järkeviä postauksia tänne tule.. hihii.. Mutta en nyt innostu liiaksi.. Pitää nyt rauhoittua jos se viiva häviääkin:(

    VastaaPoista
  4. ONNEA ONNEA ONNEA!! :) :)

    Meinaatko tehdä jossain välissä vielä digitestin?

    VastaaPoista
  5. kiitos :) Joo, kävin tänään apteekista ostamassa, saa nähä millon uskaltaudun sen tekemään. Se kun on aina niin armoton...ihan pelottaa jos siihen tulisikin vääränlainen teksti..

    VastaaPoista
  6. Voi ei, mä pidän blogilomaa ja heti alkaa tapahtua! Pakko oli tulla tänne onnittelemaan, kyllä nuo on ihan selkeät viivat:) Onnea!

    VastaaPoista
  7. Ihan selvät haamut siellä on!! Hurjan paljon onnea!!! <3

    VastaaPoista
  8. Hei,

    En ole ennen tänne mitään kirjoittanut, mutta nyt päätin, koska minulla on samanlainen tilanne :) Ajattelin tuohon vuotoon kommentoida; ovuloin tasan 2 viikkoa sitten ja siitä n. viikon päästä alkoi vuoto (välillä ruskeaa, välillä veristä) ja joinain aamuina vuoti hieman enemmänkin. Maanantaina tein kuitenkin raskaustestin (vaikka ovulaatiosta oli vain hieman päälle viikko) ja sain plussan! Nyt olen joka päivä testaillut ja viiva tuntuu vain vahvistuvan, lähes viikon kestäneestä vuodosta huolimatta! Gynekologini sanoi, että nuo vuodot on ihan normaaleja ja jopa menkat voi tulla vaikka on raskaana. Mutta toivon nyt parasta omalla kohdallani (30min päästä olisi labran raskaustesti!) ja hirmuisesti onnea sinulle :)

    VastaaPoista
  9. Mymmeli: Kiitos :)

    Anonyymi: Kiva kun kirjoitit :) Helpotti paljon, soittelinkin neuvolaan työkaverille ja hänkin kertoili että normaalia on vuoto. On se jännää kun opiskellut kaikki raskauteen liittyvät asiat, mutta sitten omalle kohdalle kun sattuu niin unohtuu kaikki ja ei tiedä sitten yhtään mitään! niin ja onnittelut myös sinulle!:)

    VastaaPoista