torstai 17. helmikuuta 2011

yöks

"Yöks!" on tosiaan ollut tänään päivän sana tai sanotaanko päivän luontoääni.
 Yökkäily alkoi eilen illalla ja on vaan pahentunut tässä tämän päivän aikana. Mitään ei ole vielä tullut ulos, mutta ihana yökkäsrefleksi ja huonovointisuus ovat kyllä olleet tällä hetkellä tarpeeksi. Kyllä tuntuu hassulta olla onnellinen tästäkin oireesta, tosin mukavahan se olisi olla ilman pahoinvointiakin..

Lisäksi minulla on huutava nälkä. Tänään olen joutunu syömään vajaan parin tunnin välein, ja tätä menoa minusta tuleekin kamala tonnikeiju! Miten voi olla koko ajan nälkä? Yöllä puoli yhden aikaan heräsin nälkään ja minun oli pakko käydä syömässä jogurttia, tämän jälkeen olo helpottui. Tänään olikin töissä mukava päivä, kun tehtiin ryhmätöitä ja minusta tuntui koko ajan että oksu tulee, kun ruokaväli alkoi mennä yli kahden tunnin! Huh! Huomenna jatketaan kokouksilla ja toivon että huominen menee hieman paremmin. Otan kyllä mukaan jotakin pientä purtavaa, josko sillä päästäisiin päivä loppuun... mitkähän purtavat olisi hyviä tähän pahoinvoinnin ehkäisyyn? vinkkejä kellään?

Mietin muuten tässä tossuja neuloessa, että sain yhden tossun valmiiksi päivässä. Jos ottaisin tavoitteeksi neuloa tossun joka päivä loppuraskauden ajan olisi minulla kasassa yhteensä 247 tossua :) Hihii, vähän nauratti ajatus, ei kyllä pääsisi oman pienen eikä naapureiden ja sukulaisten  pienten jalat kylmämään ensi talvena :D Mutta ehkä sitä pitää jotakin muutakin saada aikaan ;)

4 kommenttia:

  1. Mulla on vauvaprojektin alusta asti ollut hirveä pino neuleohjeita odottamassa. Nyt niihin voisi uskaltaa jo tarttuakin. :)

    Toivottavasti pahoinvointi ei ole kovin pitkäaikainen oire. Jossain toisessa blogissa (en nyt muista missä) oli löydetty apu siihen ja jatkuvaan näläntunteeseen lyhyin aikavälein nautituista soijajuoma- ja mehukeittoshoteista.

    VastaaPoista
  2. Heippa, kävin tuohon 'Tulisi jo posti' kirjoitukseesi kommentoimassa kuinka olen testannut 2viikkoa lähes joka päivä ja odottelin tämän päivän ultraa. Nyt ultra on takana ja siellä näkyi 1cm kokoinen möykky <3 Raskausviikkoja kasassa 5 ja vuodosta lääkäri sanoi, että kunhan ei ole menkkoja suurempaa vuoto eikä kipuile, kaikki ok :) Menen kahden viikon kuluttua uudestaan ultraan ja sitten pitäisi näkyä sikiökaiku ja sydänäänet :)

    VastaaPoista
  3. Kaiho: Eikös ookkin superihanaa neuloa jotakin niin pientä :) Kiitos muuten vinkistä. Pitääpä kokeilla ainakin tuota mehukeittoshottia, soijajuoma ei kuulosta miun korvaan kovin houkuttelevalta, mutta voisihan sitä maistella :)

    Anonyymi: Ihana uutinen <3 Onnea hurjasti! Saadaankin sit yhdessä odottaa sitä ultra-aikaa, kunpa kaksi viikkoa oikeasti menisi nopeasti! Ja muutenkin jos nyt tää raskaus jatkuu niin mennäänkin ihan samoilla viikoilla, kiva!

    VastaaPoista
  4. Moikka! Tuntuu jo nostalgiselta tuo alkuraskauden "jatkuva" etova olo, ja että pitää syödä 2 tunnin välein sen karkottamiseksi. Mulla hapankorput ja veden juominen on olleet sopiva ja pieni välipala pahan olon karkoittamiseen.

    Ja mulla ainakin paino laski 3 kiloa jatkuvasta syömisestä huolimatta (mielestäni söin tavallista enemmän, ja välillä myös epäterveellisesti).

    VastaaPoista