maanantai 7. helmikuuta 2011

Piinapäiviä...

Kierron viimeiset päivät ovat aina yhtä piinaa. Sitä etsii itsestään tahtomattaan, jopa alitajuisesti kaikenlaisia oireita ja jokaista pienintäkin vihlaisua ajattelee "jokohan tämä nyt olisi sitä?". Tällä hetkellä minusta ei tunnu ollenkaan että olisin raskaana. Tuskinpa siis tälläkään kierrolla on tärppi käynyt. Vaikka, voih, se olisi niiiiiiiin ihanaa!

Viime päivinä ei ole ollut minkäänlaisia tuntemuksia. Pikkiriikkisen vihlontaa rinnoissa ja välillä munasarjojen kohdalla, mutta siinäpä ne sitten olivatkin. Kohdunnapukka vaikuttaa olevan saman tuntuinen kuin mitä ennen viikonloppuakin. Täällä siis tänään kp 28, raskaustestin lupasin yrittää tehdä vasta aikaisintaan kp 32 ja sinne asti kovasti yritän olla testailematta. Luulen kuitenkin että täti tulee kylään kp 30 niinkuin pari viime kiertoa on mennytkin. Taitaa olla pienempi pettymys se tädin tuleminen kuin se tyhjän ruudun katsominen raskaustestissä, se on niin turhauttavaa! Tuleekohan niitä kahta viivaa ikinä näkemäänkään? mitenkähän pitkälle oikeasti uskoa riittääkään?

Samanlaisia piinapäivien ajatuksia näyttää olevan myös  Mymmelillä ja Miraanalla, joten tsemppiä ja jaksuja murut!

5 kommenttia:

  1. Hei, voisitko kertoa vähän tuosta kohdunnapukasta, kun mulla ei ole hajuakaan, mikä se on?! Missä kohdalla sen pitäisi tuntua ja millä tavalla, jos olisi raskaana, entä normaalisti?

    VastaaPoista
  2. http://metku.net/~pesu/ehkaisy/luonnolliset.php

    Tuolta sivulta löytyy hieman tietoa siitä.mut siis hmm, mitenhän sitä selittäs...

    Se siis on emättimen perällä oleva pyöreä kohouma, jonka keskellä on "suu". Mulla ainakin se on yleensä menkkojen jälkeen ylempänä ja kovemman tuntuinen, sit kun menkat lähenee niin se tuntuu ku se ois vähän auki ja pehmonen.. Saa kaikista parhaiten tunnusteltua kun istuu vessanpöntöllä tai jos muuten on semmosessa kyykkyasennossa. Jos taas seisaaltaan tunnustelet niin et varmaan edes yletä sormilla siihen... Se siis tosiaan on yleensä eri tuntuinen kierron eri vaiheissa, mutta monet ketkä on ollu raskaan on kertoneet että se on yleensä ollu kova ja ylhäällä. Korjatkaa jos muilla on erilaisia kokemuksia..

    VastaaPoista
  3. Täällä on peukut pystyssä tärpin suhteen! Miula ei nimittäin tyttöä odottaessa ollu mitään oireita ennen plussaa eikä oikein sen jälkeenkään. Vaikka kuinka tissejä kokeilin, en voinut sanoa että ne aristi tai vaikka kuinka olin pitkään syömättä, ei minnuu silti oksettanut... ;)

    Se on kyllä totta, että menkkojen alku oli aina pienempi pettymys kuin nega, mutta silti sitä tuli usein testailtua jo dpo 9 alkaen... Kai sitä halus jollain tapaa itteään kiduttaa kattelemalla tyhjiä viivanpaikkoja.

    VastaaPoista
  4. Mulla ei ainakaan oo tuo kohdunnapukka kova.. On se korkeammalla kuin normaalisti, mutta ei siitä voi oikein mitään päätellä. Ja terkkari sanoikin koulussa,että se elää ihan omaa elämää ettei siitä voi raskautta päätellä. Tietty se sitten raskauden edetessä muuttuu, mutta näin alkuvaiheessa se ei anna mitään viitettä suuntaan eikä toiseen. :)

    Tuo oireettomuus on aika lupaavaa, itsekin olin ihan varma että menkat ne tulee, mutta eipäs tulleetkaan! :D Plussaonnea :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Kipinäkenkä ja Evelyn :)

    Kerkesin muuten myös tuon edellisen postauksen jälkeen lukea taas ihan toisenlaisia keskusteluita kohdunnapukasta, joten taidatpa Evelyn olla oikeassa se elää täysin omaa elämäänsä :)

    VastaaPoista